Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Покана за прес по повод укинувањето на куќниот притвор за нашите членови Здравко и Владимир

    Денес, среда, 15 јуни, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија, по повод укинувањето на мерката куќен притвор изречена на нашите членови Здравко Савески и Владимир Куновски. На прес конференцијата ќе зборуваат нашите членови Здравко и Владимир, а јавноста ќе биде запознаена и со ставовите на Левица по повод тековната политичка криза и решенијата за излез од неа.

    За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање.

    8ba4c490-659c-4cb3-8c03-b39daf1b019e

    Најнови објави