Daily Archives: август 9, 2016


Поради трагичната ситуација во погодените области од невремето, неснаодливоста на државните органи и трагикомичната глетка во која претседател на една партија како во реално шоу ги командува државните функционери за тоа како да се справат со кризата, Левица ги дава следните предлог мерки за санирање на последиците од поплавите: Целосно […]

Предлог мерки на Левица за санирање на последиците од поплавите