Daily Archives: август 12, 2016


Левица остро го осудува обидот на општина Карпош да продолжи со уривањето на паркот во Тафталиџе. Сметаме дека само монструми без емоции и памет можат да наредат нешто вакво во ситуација кога државата е погодена од најголемата катастрофа во последните 50 години. Наместо да се уништува паркот, за да се […]

Само монструми можат да наредат уривање на парк во ситуација ...