Daily Archives: октомври 8, 2016


Посветени на нашите идеи, принципи и заложби, Левица од нејзиното формирање активно работи на терен и секојдневно се среќава со граѓаните кои пројавуваат интерес за приклучување на нашата партија, со цел ширење на мрежата на локални ограноци и подобрување на партиската инфраструктура во пресрет на предвремените парламентарни избори. Токму затоа, […]

Левица со нови локални ограноци