Daily Archives: октомври 24, 2016


Денес, вторник, 25 октомври, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк наспроти Собранието на Република Македонија. На прес конференцијата ќе биде упатен повик до сите опозициски партии, вклучително и оние од албанскиот блок, за потпишување на заеднички меморандум во кој ќе се каже јасно и гласно […]

Покана за прес – Санитарен кордон за изолирање на ДПМНЕ