Daily Archives: декември 5, 2016


Почитувани новинари и претставници на медиумите, Политичката партија „Левица“ денес, понеделник (5 декември 2016 година), во рамки на својата предизборна кампања, ќе одржи прес-конференција пред Комората на извршители на РМ, на булевар „Илинденска“ (во близина на Владата на РМ) – сакајќи да ги актуелизира темите од нејзината програма од секторот „Правосудство“, насочени кон регулација на […]

Покана за прес – Регулација на македонското извршно право