Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Продолжува судскиот процес против нашиот член Здравко Савески

Утре, петок 7 април, во 11.30 во Основниот суд Скопје 1 ќе продолжи судењето на нашиот член Здравко Савески заради неговото учество во протестите против ненародната власт од минатата година. Поради континуираните одложувања на рочиштата поради различни причини, објективни и субјективни, процесот против него трае веќе една година. Бавната правда е веќе неправда! Но, нема да го скршат и нема да нè скршат!

Најнови објави