Daily Archives: февруари 5, 2018


Членот на Левица од Гевгелија, Коста Карев, доби пресуда во која му е изречена условна казна затвор во траење од три месеци. Пресудата не е правосилна, поднесен е приговор па на 6 февруари во судот во Гевгелија ќе има рочиште. Еве за што станува збор. Коста, на денот на последните […]

Кривична пријава против уште еден член на Левица