Daily Archives: април 9, 2018


Ние како левичарска партија, која се залага за целосно ослободувањена угнетената работничка класа, загрижено ги следевме фаталните и терористички случувања од 5 април оваа година, кои одзедоа еден човечки живот и во кои повредени беа уште неколкумина. Ваквите случувања се повеќе наликуваат на територијална војна на криминалните банди. Ние остро […]

Тетово – арена на внатрешните судири на ДУИ