Daily Archives: април 13, 2018


  Продолжувањето на спорната изградба на хидроелектраните во НП Маврово, проект на претходната владејачка гарнитура кој беше бурно оспоруван од бројни домашни и меѓународни организации и еколози, е евидентен доказ за беспрекорното функционирање на спрегата власт – крупен капитал во последните три децении во нашата држава, без разлика која партија […]

И со новата влада продолжува реализацијата на спорните проекти во ...