Daily Archives: јуни 13, 2018


Лажните левичари од Сириза и лажните социјалдемократи од СДСM играат по воените ноти на НАТО кој, исто како и во минатото, го толерира грчкиот шовинизам. Долгогодишните спорови не треба да се решаваат брзоплето, под притисок на некакви си крајни рокови и „шанси кои не смее да се пропуштат“. Добрососедски односи […]

ЛЕВИЦА Е ПРОТИВ КВИСЛИНШКИОТ ДОГОВОР НА ЗАЕВ