Monthly Archives: август 2018


СООПШТЕНИЕ ДО СРЕДСТВАТА ЗА ЈАВНО ИНФОРМИРАЊЕ ЛЕВИЦА ПОДНЕСУВА ИНИЦИЈАТИВА ПРЕД УСТАВНИОТ СУД ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА СОБРАНИСКАТА ОДЛУКА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ Политичката партија Левица, утре (среда – 8 август 2018 година), со почеток во 11:00 часот ќе одржи прес-конференција пред седиштето на Уставниот суд на РМ во Скопје, на која ќе ги […]

ЛЕВИЦА ПОДНЕСУВА ИНИЦИЈАТИВА ПРЕД УСТАВНИОТ СУД ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА СОБРАНИСКАТА ...