Daily Archives: септември 11, 2018


Во очи на распишаниот илегален и манипулативен Референдум ЗА Северна Македонија (30 септември 2018), политичката партија Левица, како единствена антиестаблишментска и надетничка партија во Македонија, ја носи одговорноста јасно да каже дека: Резултатот од спроведувањето на „Договорот“ од страна на државните елити е понатамошно понижување на македонскиот народ, но и […]

ПРОГЛАС за бојкот на наместениот референдум за Северна Македонија