Daily Archives: септември 25, 2018


Го објавуваме писмото за поддршка добиено од левичарската организација Радничка фронта од Хрватска. Балканската левица се спротиставува на наметнатиот т.н. Преспански договор од страна на западните елити чија единствена цел е принуден влез на Македонија во империјалистичкиот пакт НАТО преку насилна промена на нејзиното уставно име! Овој лажен договор не […]

Писмо за поддршка