Daily Archives: октомври 13, 2018


Ја објавуваме оригиналната верзија од анализата на грчката партија ОКДЕ за Преспанскиот договор и референдумот во Македонија. Текстот се спротиставува на доминантната пропаганда наметната од социјалдемократските влади на двете држави и на меѓународната заедница кои насилно се обидуваат да го прикажат фијаското наречено референдум како успешен и да ја лажираат […]

Анализа на грчката партија ОКДЕ за Преспанскиот договор и референдумот ...