Daily Archives: декември 19, 2018


  Политичката партија ЛЕВИЦА упатува остра реакција по повод почетокот на примената на новиот Закон за трговија на зелените пазари предложен од владејачката коалиција на ДУИ и СДСМ. Ова е срамен, противуставен и скандалозен закон кој е насочен исклучиво против класните интереси на најсиромашниот слој од населението, кое се обидува […]

ЗАБРАНЕТЕ ГО ЧЛЕНУВАЊЕТО ВО УПРАВНИТЕ ОДБОРИ, А НЕ ПРОДАВАЊЕТО НА ...