Daily Archives: декември 25, 2018


Во пресрет на најавеното јавно-приватно партнерство, односно давање под концесија на јавното осветлување во општината на приватен „инвеститор“ од страна на „Куманово паркинг“, како и најавите за можна приватна докапитализација на ЈП „Куманово-гас“, се чуствуваме должни да ги информираме граѓаните на Куманово за штетноста на овие постапки по долгорочното добро […]

Граѓаните на Куманово нема да го плаќаат лошото работење на ...