Daily Archives: декември 28, 2018


Со одлуката на Министерството за транспорт и врски да продаде државно земјиште зад хотелот „Холидеј Ин”, сегашната власт даде јасно до знаење дека ја продолжува штетната политика на распродавање државно земјиште на приватен капитал за ниски цени. Политичката партија Левица остро протестира поради тоа и бара итно поништување на спорниот […]

Власта мора да ја поништи спорната продажба на земјиштето кај ...


Вакцините се медицинска и општествена придобивка и нивниот историски бенефит не може никако да се побие! Ние како здравствени работници апелираме сите родители да ги вакцинираат нивните деца! Сепак сомнежот кој се јавува кај родителите кој кулминира со антивакцинални кампањи се должи на недоволната контрола на лековите и можноста да […]

Став за задолжителната вакцинација