Daily Archives: март 7, 2019


Додека владејачката коалиција предводена од СДСМ и ДУИ главниот проблем за загаденоста го лоцира во сиромашните граѓани и маргинализирани групи кои живеат во супстандардни услови , медиумите објавија информации дека индустрискиот гигант ,,Усје” само во месец јануари увезил 291 камион јаглен кокс! Две години од доаѓањето на власт, актуелните владејачки […]

Владата ги обвинува сиромашните за загадувањето, а ја укинува акцизата ...