Daily Archives: април 2, 2019


Додека болниците и здравствениот систем се во колапс, особено во внатрешноста на државата, владата на СДСМ и ДУИ одвојува милионски суми на државни пари за нови министерства и непродуктивни трошења. Со децении, бизнис-партиите нашите пари ги трошат за отварање на работни места за партиските послушници и за нивните енормни привилегии, […]

НЕ ТРЕБА ПРИВАТИЗАЦИЈА, ТУКУ ОСТАВКА ЗА ЛОШИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ ПОЛИТИКИ