Daily Archives: април 9, 2019


Додека министерот Димитров на својата посета во Берлин ги убедува германските пратеници дека Македонија е светол пример за регионот и Европа, истовремено се зголемува бројката на млади лекари кои ја напуштаат државава. Само во првите три месеци од 2019 година, 83 лекари побарале од Лекарската Комора потврда за напуштање на […]

Експропријација на украдениот имот наместо приватизација на здравството