Daily Archives: април 11, 2019


Локални иницијативи од Струга повторно апелираат за узурпирање и уништување на струшкото крајбрежје, за кое државните инспектори наводно не откриле никакви нелегални градби. Со оглед на тоа што градежниот инспектор на општина Струга, при постапувањето по наше барање, констатира бесправно градење на бетонски парапет и издаде Решение за негово отстранување, […]

Власта ги толерира криминалите на ДУИ на струшкото крајбрежје