Daily Archives: април 23, 2019


Фијаското на претседателските избори кое го доживеа кандидатот на владејачката коалиција, Стево Пендаровски, потврди дека штетните политики кои две години ги води нелегитимната влада немаат одобрување од мнозинството граѓани. Иако 31 партија од владејачката коалиција го поддржаја кандидатот на СДСМ, евидентно е огромното незадоволство манифестирано со изгубени 200 000 гласови […]

Претседателските избори докажаа дека владините политики немаат легитимитет од народот