Daily Archives: април 24, 2019


Од неспособноста, корумпираноста и импровизираното владење на СДСМ и ДУИ најмногу штета претрпија најсиромашните и најескплоатираните групи, по примерот на земјоделците. Иако, во својата предизборна програма, актуелната власт најави сериозни инвестиции и мерки во земјоделското производство, како гарантиран откуп од државата, инвестиции во капацитети за сместување на јаболката, интервентен фонд […]

Земјоделците повторно извисени, тони јаболка скапуваат поради неспособноста на Владата