Daily Archives: април 29, 2019


СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА Изминатиот период, откако една мала група од поранешното раководство на Левица потпаднати под подлите манипулации, саботажи и фалсификати на Савески неуспешно се обиде да ја заузда антивладината критика – како еден од главните фокуси на нашата партија – започна да создава внатрешни тензии и опструкции кои го […]

Савески го изгуби судскиот спор против Левица: Апасиев останува единствен ...