Daily Archives: мај 15, 2019


Владејачката коалиција додека беше во опозиција беше еден од најгласните критичари на тогашните владини политики, дрско манипулирајќи со бројките на изгубени животи во распаднатите болници и трагичните судбини, како случајот со малечката Тамара. Иако како опозиција СДСМ ветуваа департизација и професионализација на здравството, зголемени плати на специјализантите до 100 000 […]

Здравството е во колапс, коалицијата за живот стана коалиција за ...