Daily Archives: мај 28, 2019


Спроведувањето на најавената операција „метла“ на премиерот Заев е најдобра илустрација како тоа СДСМ ја сфаќа државата – никако поинаку освен како своја сопственост! После катастрофалните резултати од владеењето на оваа партија и очигледното незадоволство кај народот, премиерот се обиде да ја замаи јавноста со глумење на лажна транпарентност и […]

Трулиот систем го инсталира токму Шеќеринска и СДСМ!