Daily Archives: јуни 3, 2019


За време на денешната посета на Република Македонија, генералниот секретар Јенс Столтенберг упати порака дека новата влада спровела значајни реформи во делот на владеење на правото, безбедноста и разузнавањето, со што го гарантирала просперитетот и безбедноста на сите граѓани. Со оглед на катастрофалната  и деградирачка состојба во безбедносните служби, за […]

НАТО носи просперитет и развој само за елитите