Daily Archives: јуни 7, 2019


Само недела дена откако генералниот секретар на НАТО ја пофали Република Македонија за напредокот во реформите и владеењето на правото, уште еден скандал ја потресе коалицијата на СДСМ и ДУИ, каде тројца фунцкионери од ДУИ незаконски се здобиле со наставно-научни звања на Правниот факултет при Државниот универзитет во Тетово. Просветниот […]

Реформи и напредок нема да има додека се штити корупцијата ...