Daily Archives: јуни 19, 2019


Во бесмртните зборови од човекот на кого СДСМ му намести тендери вредни стотици илјадници евра, Сашо Мијалков: „Каменот од блиску доаѓа“. Понизните политики на СДСМ околу надворешната политика, очекувано, не вродија ни со симболичен резултат. Одбивањето да се изгласа датум за преговори од страна на земјите-членки на ЕУ е очекувано […]

Понизните политики на СДСМ не вродија ниту со датум за ...