Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Ниту ‘Северна’ Ирска, ниту ‘Северна’ Македонија”

    “Ниту ‘Северна’ Ирска, ниту ‘Северна’ Македонија”

    Ова беше изјавено денес од ирски твитерџија како одговор на навредите од страна на грчки десничари и шовинисти. Нашите другари од Ирска, левичарите од Ógra Shinn Féin (политичкото крило на поранешната ИРА) по повод оваа изјава го изработија овој постер.

    Солидарност со угнетените секаде!

    Најнови објави