Daily Archives: јули 1, 2019


На народот одамна не му требаат “бомби” за да дознае како се одвиваат владините зделки и како добрата создадени од народот се префрлаат во рацете на корумпираните елити. Сепак, убаво е да се чуе речникот на нашите “прогресивни” тирани кога мислат дека се скриени од очите и ушите на народот.  Со […]

Генералниот секретар Рашковски треба кривично да одговара


Ова е логичен разултат на бркање влез во унија и сојуз на кој силен и едуциран народ не му треба. Тоа што нив им е потребно од нас е силна заштита на приватна сопственост, гладен народ, неквалитетна едукација, слаба социјална заштита и сиромаштија во форма на ниски плати и висока […]

Патот до НАТО и ЕУ е поплочен со лажни ветувања ...