Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

АРХИВА

дневен Архива: Jul 10, 2019

Земјоделците се оставени на милост и немилост на пазарот

Владата на социјал-демократите немајќи никаква визија за економијата и земјоделието како витална стопанска гранка и дејност, по обичај земјоделците ги препушта на милост и...

Последни објави