Daily Archives: јули 11, 2019


Во снимените разговори помеѓу премиерот Заев и оние што тој мисли дека се Столтенберг и Порошенко, Заев се однесува крајно недржавнички и со интенција за криминално дејствие. Настрана неговата екстремна неспособност да препознае дека е мета на шега, тој во разговорот се обидува да нуди мито во износ од 100 […]

Не само оставка, туку и кривична одговорност за Заев!