Daily Archives: јули 27, 2019


Додека владата на СДСМ шири хистерија за надворешни непријатели, локалната мафија со тешка механизација гради директно во водите на Охридското езеро.  Сликата е од градежни активности пред селото Радожда, при што потпорниот ѕид се наоѓа внатре во водите на Охридското езеро. Ова самоволие на партиски моќници е надвор од секаква […]

Заложбите на Владата за Охридското езеро се исти како и ...