Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  АРХИВА

  Месечна Архива: July, 2019

  Заедно со тужбата од генсекот Рашковски ја очекуваме и неговата оставка

  После новообјавената бомба на медиумот Економски Лидер, се потврди дека генералниот секретар на Владата не смеел да преговара со компанијата Леонардо околу јавната набавка...

  Тужи нѐ Рашковски – побрзо ќе напишеш тужба од твојот втор докторат!

  Скандалот за генсекот Рашковски кој периодов одекна во Републиката и ја разоткри корумпираноста на социјалдемократите и нивните непотистички поставени функционери, воедно е ништо повеќе...

  Повратокот на ДДВ е понижувачки и ги злоупотребува најсиромашните граѓани

  Што значи повратокот на 15% од ДДВ? Колкава сума ќе добијат назад граѓаните? Лимитот на месечниот трошок на еден граѓанин е, во општ случај,...

  Генералниот секретар Рашковски треба кривично да одговара

  На народот одамна не му требаат "бомби" за да дознае како се одвиваат владините зделки и како добрата создадени од народот се префрлаат во рацете...

  Патот до НАТО и ЕУ е поплочен со лажни ветувања и ресенски јаболка

  Ова е логичен разултат на бркање влез во унија и сојуз на кој силен и едуциран народ не му треба. Тоа што нив им...

  Последни објави