Daily Archives: август 2, 2019


Политичката партија Левица им го честита на македонските граѓани големиот празник 2 aвгуст Илинден, денот на отпочнувањето на Илинденското Востание и денот на првото заседание на АСНОМ и удирањето на темелите на современата македонска држава. За жал годинешното чествување се одвива во длабока сенка на насилното наметнување на креатурата “Северна” […]

Борбата за идеалите за Македонија продолжува!