Daily Archives: август 15, 2019


Вчера при одржувањето јавна презентација на ДУП Ј03 на општина Карпош дојде до полн израз револтот на граѓаните од непрекинатите манипулации низ годините од страна на повеќе гарнитури на општинската власт. Градоначалникот Богоев во неколку наврати повика да му се верува на зборот дека нема да никнат згради и дека […]

Нашиот советник нема да гласа за спорниот ДУП без одобрение ...