Daily Archives: август 27, 2019


Комплетното рушење на проектот „СЈО” креиран од меѓународната заедница и политичките елити СДСМ и ДПМНЕ, јасно демонстрира дека во актуелниот контекст институциите постојат само за да ги штитат богатите, без разлика на нивната партиска обоеност. Пазарното општество неминовно води до пазарно судство. Не е важно кој е во право и […]

ДВЕТЕ ЛИЦА НА ПРАВНАТА ДРЖАВА!