Daily Archives: август 28, 2019


Патот до Европска Македонија не само што нè води во ендек, туку е и поплочен со криминални скандали и суми за кои работниот народ во оваа држава може само да сонува. Рашковски и Леонардо, Јанева и Тредичи се наводно само почетокот на низата бомби кои ќе ја тресат јавноста овој […]

Итно распуштање на СЈО и на Владата!