Daily Archives: август 29, 2019


Без нималку да се релативизира тежината на скандалозниот случај „Рекет“ и без да се даде ни ронка апологија на СДСМ и СЈО, Орце Камчев како политичка и бизнис фигура не може да се апсолвира од неговите криминали, и за време на претходната власт, и за време на актуелната. Прогласен од […]

Да се национализира имотот на Камчев