Daily Archives: август 30, 2019


Европската Унија на сите ни докажа што навистина е: бирократски превез зад кој стои крупниот капитал на Западот. Како таква, Европската Унија неколкукратно се вмеша во политичките процеси во Република Македонија, притоа бранејќи ги интересите на нејзините најмоќни земји членки. Со директна поддршка на Шарената Револуција, Европа активно се залагаше […]

Лицемерна е поддршката на европската бирократија за СЈО