Daily Archives: септември 6, 2019


Тазе најавениот ребаланс на буџетот уште еднаш покажа дека оваа Влада е целосно во рацете на бизнис лобито и дека практично, највисоките функционери во Владата се тесно врзани со приватните интереси на капиталот во оваа Влада.  Освен популистички операции на префрлања од шупливо во празно, видовме дека драстично е намален […]

Ребалансот на буџетот уште една алатка во трансакциите помеѓу капиталот ...