Daily Archives: септември 12, 2019


Имајќи ги во предвид последните неколку години, слободно може да се заклучи дека во политичкиот систем на Република Македонија лидерските средби израснаа во централна политичка институција каде се крои судбината на народот, далеку од неговите очи и спротивно на неговата волја. Низ целиот овој транзициски период на независна Република, во […]

Правдата не може да биде испорачана преку договор на елитите