Daily Archives: октомври 15, 2019


Свежи се сеќавањата кога Шилегов јавно говореше дека примарна цел во неговиот мандат е намалување на загадувањето и создавањето на зелено Скопје, но по станувањето на градоначалник, Шилегов заборави на своите ветувања и проблемите на жителите на Скопје и продолжи да живее во својот паралелен универзум. Наместо намалување на загадувањето […]

Шилегов целосно изолиран од проблемите на Скопјани