Daily Archives: ноември 5, 2019


На денешната седница на Советот при општина Карпош, по барање на граѓаните на населбата Трнодол, нашиот советник Бранко Ристов поднесе документ со единасет барања до градоначалникот и Советот на општина Карпош. Воедно советникот на Левица побара во што е можен побрз рок општината и надлежните институции да се произнесат и […]

Поднесено барање од жителите на Трнодол