Daily Archives: ноември 9, 2019


Она што се случи во ОХИС претставува само уште една инстанца на агонијата од катастрофални последици во секој поглед (па и еколошки) на приватизацијата во Македонија. Конкретно, еколошкиот геноцид кој оваа Влада го задржи како аманет од претходната на Никола Груевски, не е само резултат на волјата на корумпираните политичари, […]

Одговорност и пријави за Екоцентар 97, Агрон Буџаку, Насер Нуредини ...