Daily Archives: ноември 19, 2019


Скапата пропаганда која ја води локалната власт предводена од Стефан Богоев претставува обид за прикривање на нетранспарентноста во работењето на општина Карпош. Нашиот советник Бранко Ристов постави повеќе прашања до општината за значајни локални проблеми, како постоењето на дефинирана стратегија за намалување на загаденоста на воздухот и извештај за работата […]

СДСМ во Карпош постави нови стандарди на нетранспарентност