Daily Archives: ноември 25, 2019


На вчерашната средба помеѓу претседателот на ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, и премиерот на Бугарија, Бојко Борисов, имавме шанса да видиме дека во коленичењето пред другите нема разлика помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, како што нема и во многу други полиња. Политичар кој претендира да ја има највисоката улога во Македонија – Премиер […]

На средбата со Борисов, Мицкоски покажа дека нема разлика