Daily Archives: декември 16, 2019


Ја известуваме јавноста дека Левица го одржа својот прв Пленум. Делегатите на Пленумот ги усвоија веќе постоечките Статут, кратка агитациска програма и политичката платформа со измени и дополнувања. Овие официјални партиски документи во најкраток можен рок ќе бидат поставени на официјалната веб-страна на Левица. На оваа седница од страна на […]

Соопштение до јавноста по повод првиот Пленум на Левица